Botoxbehandling Stockholm

Effektiv botox behandling i Stockholm

Effektiv botox behandling i Stockholm

Vi är en skönhetssalong som är specialiserade på olika typer av botoxbehandlingar. Du kan till exempel vända dig till oss om du vill göra botox armhåla Stockholm. Det är en väl beprövad metod för att minska svettningar.

Om du är intresserad av en botox behandling i Stockholm kommer vi först bjuda in dig på en första konsultation. Där kommer vi informera dig om våra botoxbehandlingar och du får förklara vad du vill ha gjort. Sedan bestämmer vi en tid för själva behandlingen.

Vi finns på en central adress i Stockholm och står alltid redo att välkomna dig. Du kan boka in en botoxbehandling svett eller någon annan av våra behandlingar.

Snabb tidsbokning

Snabb tidsbokning

När du kontaktar oss är vårt mål att du ska få en tid så snart som möjligt. Därför har vi generösa öppettider som passar alla oavsett arbetstider. Du är varmt välkommen att boka in en första konsultation precis när det passar dig. Vår dörr står alltid öppen.

Kontakta oss

Se exempel på tidigare behandlingar

Vi har lång erfarenhet av botoxbehandlingar och vet hur vi ska göra för att du ska uppleva det bästa resultatet.

Vi kommer fram till en skräddarsydd lösning som passar dig och dina förutsättningar. Du kan känna dig helt trygg.

Våra sköterskor har lång erfarenhet av botoxinjektioner och vet hur du ska få ett fullgott resultat som håller. Själva ingreppet går snabbt och vi försöker alltid göra det så smärtfritt som möjligt. Du bör se resultat redan efter 3 till 10 dagar efter behandlingen.

Vi vill vara det självklara valet när du vill göra en Botox behandling i Stockholm!

Omdömen om botoxbehandling Stockholm

Så tycker våra kunder

Tina Olofsson.

Jag har börjat få väl synliga rynkor i pannan som jag ville åtgärda. Jag beslutade mig för att prova botox och fick ett väldigt bra bemötande från salongen. Kommer definitivt att gå hit igen.

Tina Olofsson.
Botox i pannan
Malin Karlström

Jag har under flera år haft problem med svåra svettningar och har inte vetat vad jag ska göra åt det. Fick till slut rådet att testa botox och äntligen kan jag leva ett normalt liv igen.

Malin Karlström
Botox i armhålan
Noah K

Jag har alltid haft en väldig tunn överläpp och bestämde mig för att testa lip flip. Resultatet blev över förväntan och jag är mycket nöjd med mitt bemötande på salongen.

Noah K
Lip Flip

Botox behandling i Stockholm med utbildade sköterskor

Endast legitimerade medarbetare

Alla som arbetar hos oss på Botox Stockholm är legitimerade sköterskor som vet hur en injektion ska utföras på varje enskild individ.

Botoxbehandlingar får endast utföras av utbildade sjuksköterskor och läkare och det är något som vi ser som en självklarhet vid varje behandlingstillfälle.

Vi ser till att du alltid får en behaglig upplevelse oavsett vilken botoxbehandling Stockholm du väljer. Själva ingreppet är över på några minuter och vi försöker alltid göra det så smärtfritt som möjligt. Säg till oss i förväg om du har sprutskräck eller upplever obehag på något annat sätt. Det tar vi självfallet hänsyn till.

Efterfråga Prisuppgift