Ögonbrynslyft Stockholm

Ögonbrynslyft i Stockholm för ett ungdomligt utseende

Ögonbrynslyft i Stockholm för ett ungdomligt utseende

Med tiden börjar våra ögonbryn att hänga nedåt vilket göra att vi se äldre och tröttare ut. Med ett ögonbrynslyft får du en ungdomligare och piggare look. Vi kan även hjälpa dig som vill göra ett ögonbrynslyft ung.

Om du vill göra ett ögonbrynslyft i Stockholm är vi alltid öppna för bokningar. Våra duktiga medarbetare tar väl hand om dig och ser hur just din behandling ska se ut. Det kan ske antingen under narkos eller lokalbedövning beroende på vilket du föredrar.

Om du är intresserad av att lyfta ögonbryn är du varmt välkommen till vår salong som ligger mitt i centrala Stockholm.

Vi erbjuder exklusivitet och komfort

Vi erbjuder exklusivitet och komfort

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och väl omhändertagen hela vägen. Därför vill vi göra det så bekvämt som möjligt för dig hela vägen. Vi erbjuder en exklusiv salong med ett bemötande utöver det vanliga. Vi ser gärna att du vill återkomma gång på gång.

Kontakta oss

Stor erfarenhet av att färga bryn

Vi har lång erfarenhet av ögonbryn och har lärt oss att färga och plocka på ett skonsamt sätt. Du är i goda händer.

Vi skapar en trygg atmosfär där du kan sitta ner och låta oss ta hand om dig och dina bryn.

Många tycker det kan göra lite ont att plocka brynen både på egen hand och med hjälp. Vi arbetar varsamt och gör det till en så behaglig upplevelse som möjligt för dig. Under åren har vi lärt oss allt om de bästa metoderna.

Fixa fina ögonbryn i Borås hos oss och slipp slösa tid på sminket på morgonen.

Omdömen om ögonbrynslyft Stockholm

Så tycker våra kunder

Gunilla Jörgensson.

Mina ögonbryn har börjat hänga de sista åren och jag ville gärna göra något åt det. I samråd med en duktig kirurg kom vi fram till att ögonbrynslyft var det bästa och jag är supernöjd.

Gunilla Jörgensson.
Ögonbrynslyft
Tina Karlsson

Jag gjorde ett ögonbrynslyft då mina ögonbryn tappat formen de sista åren. Jag blev otroligt väl mött på salongen och kommer absolut att kontakta dem igen om det skulle bli aktuellt.

Tina Karlsson
Ögonbrynslyft
Noah K

Jag ville få ett piggare utseende och kontaktade salongen för att höra om de kunde hjälpa mig. De är fantastiskt kunniga och rekommenderade att jag skulle göra ett ögonbrynslyft för önskat resultat.

Noah K
Ögonbrynslyft

Ögonbrynslyft i Stockholm med respekterade kirurger

Vi tar väl hand om dig

Vi på Botox Stockholm samarbetar endast med duktiga och kunniga kirurger som är utbildade att genomföra de ingrepp som önskas.

Alla våra medarbetare har lång erfarenhet av att utföra denna typ av ingrepp och anpassar sig efter varje enskild kund.

Om du går i tankar om att göra ett Ögonbrynslyft Stockholm är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi lyssnar på dina behov och vad du önskar. Sen bestämmer vi hur ditt ingrepp ska gå till. Du är varmt välkommen med dina frågor och funderingar när som helst. Vi finns där för dig.

Efterfråga Prisuppgift