Senaste inläggen

Botox
Botox 3 områden: en djupdykning
by Janni/ on 15 Jan 2024

Botox 3 områden: en djupdykning

Botox har blivit en alltmer populär estetisk behandling för att reducera rynkor och ge ett ungdomligare utseende. En vanlig praxis inom botoxbehandlingar är botox 3 områden paketet, där fokus ligger på att behandla specifika områden för att uppnå de mest effektiva resultaten. I den här artikeln ska vi utforska de tre vanligaste områdena där botox vanligtvis appliceras. Att välja botox 3 områden behandlingar Pannan: En av de mest typiska områdena för botoxbehandling är pannan.

Botox
Lipfillers i Stockholm
by Janni/ on 15 Sep 2022

Lipfillers i Stockholm

Läppförstoring innebar tidigare en operation som kunde medföra både en del risker och dessutom ett mycket varierande och oförutsägbart resultat. Men sedan den nya metoden med lipfillers dök upp så är det ett icke-kirurgiskt ingrepp som både går fort och är mycket pålitligt. Det är en av svenskarnas absoluta favoritbehandlingar och tillsammans med botox i Stockholm så är lipfillers i Stockholm idag helt säkert, mycket prisvärt och enkelt att genomföra.

Botox
Hitta ett bra botox erbjudande i Stockholm
by Janni/ on 27 Feb 2022

Hitta ett bra botox erbjudande i Stockholm

Det blir allt mer accepterat att göra botox för att främja sitt erbjudande. Därför är det lättare att hitta ett bra botox erbjudande i Stockholm. Om du vill göra botox i Stockholm finns det dessutom en uppsjö av kliniker att välja bland. Du måste alltid komma på en konsultation innan du får boka in en behandling. Är du bara på besök i staden är det bra att vara medveten om det.

Botox
Hjälper botox mot migrän?
by Janni/ on 02 Nov 2021

Hjälper botox mot migrän?

Har du någonsin funderat på frågan hjälper botox mot migrän? Faktum är att det finns många tillfällen där botox mot huvudvärk har visat sig ha en väldigt bra effekt. Vi på Botox Stockholm kan vid vissa tillfällen hjälpa till med en sådan behandling. Dock måste du ha minst 15 svåra attacker under en och samma månad för att vara aktuell. Börja med att prata med din läkare för vidare information.