Fillers i Stockholm med snyggt resultat

Fillers i Stockholm med snyggt resultat

Vår skönhetssalong är expert på alla typer av fillersbehandlingar inklusive fillers läppar. Vi är dessutom noga med att endast använda icke-animaliskt producerad hyaluronsyra vilket betyder att den inte har utvunnits från några djur. Du kan alltid besöka oss med gott samvete.

Vi som gör fillers i Stockholm kan hjälpa dig öka volymen på vissa områden. Det är vanligt om du har små läppar eller kanske vill ha lite mer markerade kindben. Det går även att ta bort vissa knölar på näsan om så önskas.

Om du vill göra fillers under ögonen eller någon annan typ av fillers är du varmt välkommen att besöka vår salong i centrala Stockholm.

Vi använder endast icke-animaliskt producerad hyaluronsyra

Vi använder endast icke-animaliskt producerad hyaluronsyra

Vi är en modern och medveten salong som vill att du ska kunna göra fillers med gott samvete. Därför är vi stolta över att alla våra behandlingar görs med icke-animaliskt producerad hyaluronsyra. Denna syra är varken testad på eller utvunnen från några djur. Det är viktigt för oss.

Kontakta oss

Se tidigare ingrepp med fillers

Vi har lång erfarenhet av fillers och har gjort varierande ingrepp under flera år tillbaka. Hos oss är du i goda händer.

Vi anpassar oss efter dig som individ och ser till att behandlingen uppfyller alla dina önskemål och krav.

Våra vana sköterskor ser till att du känner dig helt trygg vid injektionen och att det blir så smärtfritt som möjligt. Eftersom vi gjort detta i många år vet vi hur vi ska göra det bekvämt för dig som kund vid varje besök.

Du är varmt välkommen att göra Fillers i Stockholm hos oss regelbundet eller någon enstaka gång.

Omdömen om fillers Stockholm

Så tycker våra kunder

Andrea Nordgren

Jag har alltid haft ganska tunna läppar och var därför intresserad av att göra fillers. Jag gick till salongen och fick ett fint resultat som syntes efter bara några dagar. Suveränt!

Andrea Nordgren
Fillers läppar
Linn Källström

Jag ville ha en lite mer markerad käke och gick till salongen för att fråga om det kunde göras. Sköterskan var supertrevlig och gjorde injektionen samma dag. Superbra service rakt igenom!

Linn Källström
Fillers
Janni Svensson

Jag har alltid haft en liten knöl på näsan som jag inte trivts med. När jag hörde att jag kunde göra fillers mot detta hoppade jag genast på möjligheten. Jag fick en supergullig sköterska som tog väl hand om mig.

Janni Svensson
Fillers

Fillers i Stockholm med certifierade sköterskor

Du är i goda händer

Vi på Botox Stockholm arbetar med legitimerade sköterskor som alltid har ditt bästa i åtanke. Hos oss är du trygg!

Under vår konsultation säkerställer vi att du kan göra fillers och att resultatet kommer bli vad du förväntat och önskat dig.

Hos oss är alltid kunden i fokus och vi är noga att lyssna på dina behov. Vi vill alltid att du får en positiv upplevelse när du gör fillers Stockholm. Det spelar ingen roll om du besöker oss för första gången eller kommer regelbundet. Du får alltid samma trevliga bemötande.

Efterfråga Prisuppgift